… i a Xile

Esmentava fa un parell de dies la colla de Castellers de Xile. Doncs bé, justament el Xavier Capdevila em comunica que a Vilaweb TV hi ha un vídeo sobre la recent visita de Fèlix Miret a aquella colla: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2359944

Està prou bé. Això sí, subtitular al català els talls en castellà dels xilens és cutre, cutre, es miri com es miri. Tot i que d’altra banda és una mesura molt pròpia de l’univers “puntaire”. Encara gràcies que no els han doblat…
Facebook Comments
SHARE
Nascut a Tarragona el 1974, llicenciat en Periodisme i Antropologia. L’atzar va fer que el primer text signat que vaig publicar fos, justament, una crònica castellera (fira de Santa Llúcia a l’Arboç de 1994). Anys després els castells es van convertir en una de les meves especialitats amb el treball a mitjans com El Punt, Més TV, com a subdirector de "Quarts de Nou" al 33 i responsable de la informació castellera de La Vanguardia. He publicat El periodisme casteller. Un cas d’identitat (Arola, 2004) i participat en altres llibres de temàtica castellera. I no, no formo ni he format mai part de cap colla castellera...