TV3 Diada Castellera SANTA ÚRSULA VALLS

Valls, el bressol del món casteller, tanca aquest diumenge la temporada amb la tradicional diada de Santa Úrsula, el duel definitiu de l’any entre la Vella i la Joves, dues colles amb més de dos-cents anys de castells a les espatlles.La Colla Vella dels Xiquets de Valls hi arriba pletòrica, en el millor moment de la seva llarga història i disposada a trencar rècords. A l’altra banda de la plaça del Blat hi aixecarà els seus castells la Colla Joves Xiquets de Valls que, tot i que passa per una etapa de transició, sembla haver recuperat la confiança i els efectius necessaris per afrontar amb garanties una diada tan exigent com aquesta. Santa Úrsula depararà castells al límit, construccions de gamma extra o fins i tot superior, i en definitiva una actuació marcada per l’estratègia, en què totes dues formacions miraran de sortir de plaça havent superat l’etern rival.TV3 oferirà a la nit un complet resum de tot el que doni de si la diada. Un programa fruit de la col·laboració entre TV3 i la Xarxa Audiovisual Local per oferir la millor cobertura de l’actualitat castellera. Raquel Sans i Carles Cortès seran els periodistes especialitzats que comentaran detalladament tots els castells de la jornada i, a peu de plaça, també hi haurà Biel Duran i Toni Comas, que recolliran les reaccions i les emocions dels veritables protagonistes, els castellers. La diada: Santa Úrsula de Valls Streaming, a les 13.00, a tv3.cat. Resum especial, a les 23.45, a TV3.

2015-10-25 Valls, Fira de Santa Úrsula
Colles Actuació
C. Vella Valls 3de10fm(c), 4de9sf, 2de8sf(i), 2de8sf(c), Pde7f, Pde5, Pde5, Pde5
C. Joves Valls 3de10fm(i), 3de10fm(i), 3de9f, 2de9fm, Pde5, Pde5

*foto portada JonTCphoto

 

Facebook Comments